Cena: dogovor!

Цена: договор

Продајем ауто. Цена по договору. Верујем да су сви приметили налепљене Папире на аутима СА Свим подацима, КАО СТО СУ: модел, година производње, пређена Километража, први власник, 4 нове гуме итд. Али, Ако је све написао, Зашто није истакнуо сам цену? Разлог је Врло неуверљив, уобичајан: продавац мисли да би могла да одбије Цена КУПЦА, на ЈЕ, Пази Сад, спреман да Спусти цену Колико Треба, Само да ПРОДА Ауто! Не разумем! Зашто одмах НЕ спустиш цену, Брже ћеш продати? Одговор је најчешћи да, Коју Бог цену да продавац напише, Потенцијални купац це ценкањем покушати да је Смањи. Морам признати да се Јесте пракса насих купаца. Код продаје аутомобила, ценкање је неизбежно. Али, мора СЕ Имати У Виду да има купаца Који НЕ Желе или НЕ Воле да се ценкају. За Њих је Интернет ТРГОВИНА ИДЕАЛНА. Осим малих огласа постоји и доста специјализованих сајтова Који продају половне аутомобиле, па је купцу Лако да Сузи Избор сам модела, Али ја прихватљиве цене Која је Јасно истакнута.

Продајем викендицу. Цена: договор. Код продаје викендице, продавац СЕ Још Мање трудио, ПА је на комаду дрвета написао “величина” и број телефона, ПА Кога интересује нека зове. Не разумем! Зашто НЕ напише Барем Основне податке, КАО СТО СУ: Величина Плаца и величина објекта. И цена! Куће, викендице, плацеви Њиве ја Имају У већини случајева већу цену од половног аутомобила, па би Било Логично да продавац некретнине одвоји хиљаду динара да направи читку таблу са основним подацима, аи Ведро истакнуту цену. Наравно, опет је Изговор за НЕ истицање цене, бојазан да це купац одустати ЦИМ Види цену. Зато је интернет трговина некретнинама Најбољи, Најбрзи сам најкомфорнији Начин да се Сузи Избор некеретнине за Коју је купац заинтересован. Агенције за продају некретнина су направиле сајтове на Којима је Осим Доста фотографија и данни, јасно истакнута и цена.

Дакле, купац, Када Уместо цене ВИДИ “договор”, Може да закључи да је продавац несигуран у формирању цене и да је спреман да се погађа уради коначне ЦЕНЕ. Интернет је омогућио потенцијалним купцима, да се, пре Одлуке о куповини, лако информишу о ценама и купују Тек Када Су Добро припремљени (захваљујући гооглу).

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.